1.0.127

Gizlilik Bildirimi

Kavbet gizlilik beyanına hoş geldiniz.

Kavbet sizin gizliliğinize saygı gösterir ve kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem verir. Bu gizlilik beyanının amacı, web sitemizi ziyaret ettiğinizde (nereden ziyaret ettiğinize bağlı olmaksızın) kişisel verilerinizi nasıl muhafaza ettiğimiz konusunda sizi bilgilendirmek, gizlilik haklarınız ve yasaların sizi nasıl koruduğu hakkında bilgilenmenizi sağlamaktır.

Bu gizlilik beyanındaki bazı terimlerin anlamını öğrenmek için lütfen Sözlük kısmını kullanın.

  1. Önemli bilgiler ve hakkımızda

Bu gizlilik beyanının amacı

Bu gizlilik beyanı, bu web sitesine kayıt yaptırırken, bültenimize kaydolurken, bir ürün veya hizmet satın alırken veya bir yarışmaya katılırken sağladığınız veriler dahil, Kavbet bu web sitesini kullanmanız yoluyla kişisel bilgilerinizi nasıl toplayıp işlediği konusunda sizi bilgilendirmektir.

Bu web sitesi çocuklar için amaçlanmamış olup, bilerek çocuklarla ilgili veri toplamıyoruz.

Verilerinizi nasıl ve neden kullandığımız konusunda eksiksiz bilgi sahibi olmanız için, bu gizlilik bildirimini ve belirli durumlarda hakkınızda kişisel veri toplarken veya bunları işlerken size sağlayacağımız başka gizlilik bildirimleri veya uygun işleme bildirimlerini okumanız önemlidir. Bu gizlilik politikası, diğer beyanları tamamlayıcı olup, bunları geçersiz kılmaz.

Denetçi

[Yasal haklarınızı] kullanma istekleriniz de dahil, bu gizlilik bildirimiyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen aşağıda belirtilen bilgileri kullanarak iletişime geçin.

İletişim bilgileri

Tüm bilgilerimiz:

E-posta adresi: [email protected]

Bilgi ve Veri Koruma Yetkilisi (IDPC) Ofisine veya Curacao’daki denetçi kuruma (https://idpc.org.mt) veri koruma sorunlarıyla ilgili olarak her an şikayette bulunabilirsiniz. Ancak, sorunlarınızı IDPC’ye başvurmanızdan önce çözme fırsatı bulmayı tercih ederiz.

Bu gizlilik beyanındaki değişiklikler ve bizi değişiklikler hakkında bilgilendirme göreviniz

Bu sürüm en son 28 Ağustos 2020 tarihinde güncellenmiş olup, geçmiş sürümleri bize ulaşarak temin edebilirsiniz.

Hakkınızda muhafaza ettiğimiz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bizimle ilişkiniz süresince kişisel verilerinizin değişmesi halinde lütfen bizi bilgilendirin.

Üçüncü taraf bağlantıları

Bu web sitesi üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar, eklentiler ve uygulamalar içerebilir. Bu bağlantılara tıklamak veya bu bağlantıları etkinleştirmek, hakkınızdaki verilerin bu üçüncü taraflarca toplanması veya paylaşılmasına neden olabilir. Bu üçüncü taraf web sitelerini biz kontrol etmiyor ve bunların gizlilik beyanlarından sorumlu olmadığımızı belirtiyoruz. Web sitemizi terk ettiğinizde, ziyaret ettiğiniz her web sitesinin gizlilik beyanını okumanızı tavsiye ederiz.

  1. Hakkınızda topladığımız veriler

Kişisel verileriniz veya kişisel bilgileriniz, kişi kimliği belirlemeyi mümkün kılan herhangi bir bilgiyi ifade eder. Kimliğin kaldırıldığı verileri (anonim veriler) kapsamaz.

Sizinle ilgili olarak, aşağıdaki gibi bir araya getirdiğimiz farklı türlerde veriler toplayabilir, kullanabilir, depolayabilir ve iletebiliriz:

  • Kimlik Verileri[adı, kızlık soyadı, soyadı, kullanıcı adı veya benzer kimlik belirleyici bilgiler, medeni durum, unvan, doğum tarihi ve cinsiyet] içerir.
  • İletişim Verileri[fatura adresi, teslim adresi, e-posta adresi ve telefon numaraları] içerir.
  • Finansal Veriler[banka hesabı ve ödeme kartı bilgileri] içerir.
  • İşlem Verileri[size yapılan ve yaptığınız ödemelerin bilgileri ve bizden satın aldığınız ürünler ve hizmetlerle ilgili diğer ayrıntılar] içerir.
  • Teknik Veriler[İnternet protokolü (IP) adresi, oturum açma bilgileriniz, tarayıcınızın türü ve sürümü, zaman dilimi ayarları ve konumunuz, tarayıcı eklenti türleri ve sürümleri, işletim sistemi ve platformu ve bu web sitesine erişmek için kullandığınız cihazlardaki diğer teknolojiler] içerir.
  • Profil Verisi[kullanıcı adınız ve parolanız, yaptığınız alımlar ve verdiğiniz siparişler, ilgilendikleriniz, tercihleriniz, geribildirimleriniz ve anket yanıtlarınız] içerir.
  • Kullanıcı Verisi[web sitemizi, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi nasıl kullandığınıza dair bilgiler] içerir.
  • Pazarlama ve İletişim Verileri[bizden ve üçüncü taraflardan pazarlama alma tercihleriniz ve iletişim tercihleriniz] içerir.

Ayrıca herhangi bir amaçla istatistiksel veya demografik Birleştirilmiş Veriler toplar, kullanır ve paylaşırız. Birleştirilmiş Veri, kişisel verilerinizden çıkarılmış olabilir, ancak doğrudan veya dolaylı olarak kimliğinizi açık etmediği için yasalara göre kişisel veri olarak kabul edilmez. Örneğin, belirli bir web sitesi özelliğine erişen kullanıcı yüzdesini hesaplamak için Kullanım Verilerinizi birleştirebiliriz. Ancak, Birleştirilmiş Verileri kişisel verilerinizle doğrudan kimliğiniz belirlenecek şekilde toplayıp birleştirirsek, bu birleştirilmiş veriyi kişisel veri olarak değerlendirir ve bu gizlilik bildirimine uygun şekilde kullanırız.

Hakkınızda herhangi bir Özel Kategoride Kişisel Veri toplamayız (bu veriler ırk ve etnik köken, din veya felsefi inanç, cinsel yaşam, cinsel yönelim, siyasal görüşler, sendika üyeliği, sağlığınız ve genetik ve biyometrik verileri kapsar). Ayrıca hakkınızda adli hüküm ve ceza gerektirici suçlarla ilgili herhangi bir bilgi toplamayız.

Kişisel veri sağlamamazsanız

Yasalar veya sizinle aramızdaki bir sözleşme uyarınca kişisel veri toplamamız gerektiği durumlarda istendiği zaman bu verileri sağlamamanız halinde, sizinle düzenlemiş olduğumuz ya da düzenlemeye çalıştığımız sözleşme gereklerini (örneğin, size ürün ya da hizmet sağlamak) yerine getiremeyebiliriz. Bu durumda, bizde bulunan bir ürün veya hizmetinizi iptal etmek zorunda kalabilir, ancak böyle bir durumunda sizi zamanında bilgilendiririz.

  1. Kişisel verileriniz nasıl toplanır?

Sizden ve hakkınızda veri toplamak için aşağıdakiler de dahil, farklı yöntemler kullanırız:

  • Doğrudan etkileşimler.Formlar doldurarak veya posta, telefon, e-posta veya başka yolla iletişim kurarak bize Kimlik, İletişim veya Finansal Verilerinizi verebilirsiniz. Bunlara aşağıdaki yollarla verdiğiniz verdiğiniz kişisel veriler de dahildir:
  • ürünlerimize veya hizmetlerimize başvurmak;
  • web sitemizde bir hesap oluşturmak;
  • hizmet veya yayınlarımıza abone olmak;
  • pazarlama materyalleri gönderilmesini talep etmek;
  • herhangi bir yarışma, promosyon veya ankete katılmak; veya
  • bize geribildirimde bulunmak.
  • Otomatikleştirilmiş teknolojiler veya etkileşimler.Web sitemizle etkileşimde bulunduğunuzda, otomatik olarak donanımlarınız, tarama eylem ve kalıplarınız hakkında Teknik Veri toplayabiliriz. Bu kişisel verileri çerezler, sunucularda oturum açma kayıtları ve diğer benzer teknolojiler kullanarak toplarız. Çerezlerimizi kullanan başka web sitelerini ziyaret etmeniz halinde de hakkınızda Teknik Veri derleyebiliriz.
  • Üçüncü taraflar veya halka açık kaynaklar.Aşağıda belirtildiği gibi, çeşitli üçüncü taraflardan hakkınızda kişisel veri alabiliriz
  • Aşağıdaki taraflardan Teknik Veriler:

(a) analitik hizmet sağlayıcıları
(b) pazarlama ağları
(c) arama bilgisi sağlayıcıları

  • Teknik, ödeme ve teslimat hizmetleri sağlayıcılarından İletişim, Finansal ve İşlem Verileri
  • Veri bankaları ve kaynaklarından Kimlik ve İletişim Verileri
  • Halka açık kaynaklardan Kimlik ve İletişim Verileri
  1. Kişisel verilerinizi nasıl kullanırız

Kişisel verilerinizi sadece yasalar izin verdiği zaman kullanırız. En genel haliyle, kişisel verilerinizi aşağıdaki durumlarda kullanacağız:

  • Sizinle imzalamak üzere veya imzalamış olduğumuz sözleşmeyi yerine getirmemiz gerektiğinde.
  • Bizim (veya herhangi bir üçüncü tarafın) meşru çıkarlarımız için gerekli olduğu ve sizin çıkar ve temel haklarınızın bu çıkarları geçersiz kılmadığı durumlarda.
  • Bir yasa veya düzenlemeden kaynaklanan bir yükümlülüğe uymamız gerektiği durumlarda.

Size e-posta ya da metin mesajı yoluyla üçüncü taraf doğrudan pazarlama iletişimi göndermek dışında, kişisel verilerinizi işlemek için onayı genellikle yasal temel olarak almıyoruz. Bizimle iletişime geçerekpazarlama onayınızı her an geri alma hakkına sahipsiniz.

Kişisel verilerinizi kullanma amaçlarımız

Kişisel verilerinizi kullanmayı planladığımız bütün yolların bir tanımıyla ve bunun için hangi yasal temellere dayandığımızı aşağıda bir tablo halinde gösteriyoruz. Ayrıca, uygun olduğunda, meşru çıkarlarımızın neler olduğunu da tanımlıyoruz.

Kişisel verinizi kullandığımız belirli amaca bağlı olarak, verilerinizi birden fazla meşru amaç için işleyebileceğimizi lütfen unutmayın. Aşağıdaki tabloda birden fazla amacın belirtildiği durumlarda kişisel verilerinizi işlemek için dayandığımız belirli yasal temel hakkında bilgiye ihtiyaç duymanız halinde lütfen bizimle iletişime geçin.

Amaç/Faaliyet Veri türü Veri işleme için meşru çıkar dahil yasal dayanak
Sizi yeni bir müşteri olarak kaydetmek için: Bir hesap açıldığında, kişisel verilerinizin kara para aklamayı önleme (AML) amacıyla talep edilmesi (a) Veri türü

(b) İletişim

(a) Sizinle aramızdaki bir sözleşmenin yerine getirilmesi

(b) Yasal bir yükümlülüğün yerine getirilmesi

Aşağıdakiler dahil, siparişinizi işlemek ve teslim etmek için:

(a) Ödemeleri, ücretleri ve masrafları yönetmek

(b) Bize gönderilmesi gereken parayı tahsil edip almak

(a) Veri türü

(b) İletişim

(c) Finansal

(d) İşlem

(e) Pazarlama ve İletişimler

(a) Sizinle aramızdaki bir sözleşmenin yerine getirilmesi

(b) Meşru çıkarlarımız için gerekli (bize olan borcun tahsili için)

Sizinle ilişkimizi aşağıdakileri de içerecek şekilde yönetmek için:

(a) Sizi koşullarımız veya gizlilik politikamızda değişiklikler hakkında bilgilendirmek

(b) Bir inceleme yapmanızı veya ankete katılmanızı istemek

(a) Veri türü

(b) İletişim

(c) Profil

(d) Pazarlama ve İletişimler

(a) Sizinle aramızdaki bir sözleşmenin yerine getirilmesi

(b) Bir yasal yükümlülüğe uyma gereği

(c) Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (kayıtlarımızı güncel tutmak ve müşterilerin ürünlerimizi/hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını araştırmak için)

Çekiliş veya yarışmaya katılımınızı veya bir anket tamamlamanızı sağlamak için (a) Veri türü

(b) İletişim

(c) Profil

(d) Kullanım

(e) Pazarlama ve İletişimler

(a) Sizinle aramızdaki bir sözleşme gereği

(b) Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (müşterilerin ürünlerimizi/hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını araştırmak, bunları geliştirmek ve işimizi büyütmek için)

İşimizi ve bu web sitesini yönetmek ve korumak (arıza gidermek, veri analizi, test, sistem bakımı, destek, raporlama ve veri barındırma dahil) (a) Veri türü

(b) İletişim

(c) Teknik

(a) Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (işimizi sürdürmemiz, yönetim ve BT hizmetlerinin sağlanması, ağ güvenliği, dolandırıcılığı önlemek ve şirketin yeniden düzenlenmesi veya grup yeni yapılandırması kapsamında)

(b) Bir yasal yükümlülüğe uyma gereği

Size ilgili web sitesi içeriği ve reklamların iletilmesi ve ilettiğimiz reklamların etkililiğini ölçüp anlamak (a) Veri türü

(b) İletişim

(c) Profil

(d) Kullanım

(e) Pazarlama ve İletişimler

(f) Teknik

Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (müşterilerin ürünlerimizi/hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını araştırmak, bunları geliştirmek, işimizi büyütmek ve pazarlama stratejimizi bildirmek için)
Web sitemizi, ürünlerimizi/hizmetlerimizi, pazarlama faaliyetlerimizi, müşteri ilişkilerimizi ve deneyimlerimizi geliştirmek amacıyla veri analizi kullanmak (a) Teknik

(b) Kullanım

Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (ürünlerimiz ve hizmetlerimiz için müşteri türlerini tanımlamak, web sitemizi güncellenmiş ve ilgili halde tutmak, işimizi geliştirmek için ve pazarlama stratejimizi bildirmek için)
Lisan yükümlülükleri gereğince kişisel bilgilerinizin ilgili herhangi bir yetkili otoriteye iletilmesi (a) Veri türü

(b) İletişim

(c) Teknik

(d) Kullanım

(e) Profil

Yasal bir yükümlülüğün yerine getirilmesi

Pazarlama

Özellikle pazarlama ve reklam bağlamında belirli kişisel veri kullanımları konusunda size seçenekler sunmaya çalışırız. Aşağıdaki kişisel veri kontrol mekanizmalarını oluşturduk:

Bizden tanıtıcı öneriler

Ne isteyebileceğiniz ya da neye ihtiyacınız olduğuyla ilgili bir öngörü oluşturmak için Kimlik, İletişim, Kullanım ve Profil Verilerinizi kullanabiliriz. Hangi ürünlerin, hizmet ve tekliflerin ilginizi çekebileceğine böyle karar veririz (bu işleme pazarlama diyoruz).

Bizden bilgi talebinde bulunmuş veya [ürün veya hizmet] satın almış [veya hesabınızı kaydettirdiğinizde bilgilerinizi iletmiş olmanız halinde] ve hiçbirinde bu mesajları alma onayınızı iptal etmemiş olmanız durumunda bizden pazarlama mesajları alırsınız.

Üçüncü taraf pazarlaması

Kişisel verilerinizi Bluebell B.V dışındaki herhangi bir şirketle paylaşmadan önce açık onayınızı alacağız.

Onay iptali

Web sayfasında oturum açarak ve pazarlama tercihlerinizi düzenlemek için ilgili kutucukları işaretleyerek ya da işaretlerini kaldırarak veya bizimle iletişime geçerek bizim ya da üçüncü tarafların size pazarlama mesajları göndermeyi durdurmasını her an talep edebilirsiniz. Bu pazarlama mesajlarını almaktan vazgeçmeniz, bir ürün/hizmet alımı, ürün/hizmet deneyimi veya başka işlemler sonucu bize sağlanmış kişisel veriler için geçerli olmaz.

Çerezler

Tarayıcınızı, tüm veya bazı tarayıcı çerezlerini reddedecek veya web sitelerinin çerez kurması veya çerezlere erişmesi durumunda sizi uyaracak şekilde ayarlayabilirsiniz. Çerezleri devre dışı bırakmanız veya reddetmeniz halinde, bu web sitesinin bazı kısımlarının erişime kapanacağını ya da düzgün çalışmayacağını lütfen aklınızda unutmayın.

Çerezler, kullanıcının bilgisayarında depolanan ve doğrudan kullanıcı bilgileriyle ilişkili olan verilerdir. Verilen çerezlerin kullanımı, kullanıcı tarafından web sitemize sağlanmış olan kişisel verilerin kullanımıyla kesinlikle ilişkili değildir. Hem tek seferlik “çerezler”, hem de çok seferlik “çerezler” kullanırız. Tek seferlik çerezde kullanıcı,tarayıcıyı bir defa kapatır. Tekrarlı “çengeller” kullanıcının sabit diskinde daha uzun bir süre için kaydedilen küçük bir metin belgesidir. İnternet tarayıcınızın Yardım menüsünde, seçenekler, bölümünde bulacağınız talimatları uygulayarak çok seferlik çerezleri silebilirsiniz.

Amaç değişikliği

Başka bir amaç için kullanmamız gerektiğini ve bu amacın başlangıçtaki amaca uygun olduğunu makul olarak düşündüğümüz durumlar dışında, kişisel verilerinizi sadece toplama sırasındaki amaç için kullanırız. Yeni amaca yönelik işlemenin başlangıçtaki amaçla nasıl uyuştuğu hakkında açıklama istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Kişisel verilerinizi ilgisiz bir amaç için kullanmamız gerektiği durumda sizi bilgilendirecek ve buna izin veren yasal temeli açıklayacağız.

Yasaca gerekli veya caiz olması halinde kişisel verilerinizi bilginiz ya da onayınız olmada, yukarıdaki kurallara uygun olarak kullanabileceğimizi lütfen not edin.

  1. Kişisel verilerinizin ifşası

Kişisel verilerinizi yukarıda 4. paragraf kapsamında sözü edilen tabloda belirtilmiş amaçlar doğrultusunda aşağıda belirtilen taraflarla paylaşmak zorunda kalabiliriz.

  • [Sözlük] içerisinde belirtildiği şekliyle Dahili Üçüncü Taraflar.
  • [Sözlük] içerisinde belirtildiği şekliyle Harici Üçüncü Taraflar.
  • [Yukarıda 4. paragraf kapsamında sözü edilen tabloda listelenen] Belirtilen üçüncü taraflar
  • Şirketimizin veya varlıklarımızın bazı bölümlerini satmaya, devretmeye veya birleştirmeye karar verdiğimiz üçüncü taraflar. Alternatif olarak, başka şirketleri satın alabilir veya bunlarla birleşmek isteyebiliriz. İşletmemizde herhangi bir değişiklik olması durumunda, yeni sahipler kişisel verilerinizi bu gizlilik beyanda belirtildiği şekilde kullanabilir.

Tüm üçüncü tarafların kişisel verilerinizin güvenliğine saygı göstermesini ve yasalara uygun şekilde işlemesini talep ediyoruz. Üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımızın kişisel verilerinizi kendi amaçları için kullanmasına izin vermiyor ve kişisel verilerinizi sadece talimatlarımıza uygun şekilde, belirtilen amaçlar için işlemesini müsaade ediyoruz.

  1. Uluslararası aktarımlar

Verilerinizi Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) aktarılmasını gerektirecek şekilde işleyebiliriz.

İşbirliği yaptığımız bazı harici üçüncü taraflar, Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) dışında bulunduğundan, verilerinizi işlemesi, verilerin AEA dışına aktarılmasını gerektirir.

Kişisel verilerinizi AEA dışına aktardığımızda, aşağıdaki koruma önlemlerinden en az birinin uygulanmasını sağlayarak, benzer düzeyde bir koruma uygulanmasını sağlıyoruz

  • Kişisel verilerinizi sadece yeterli kişisel veri koruması sağlandığı Avrupa Komisyonu’nca kabul edilen ülkelere aktaracağız. Daha fazla bilgi için, bkz. Avrupa Komisyonu: AB dışı ülkelerde kişisel verilerin korunmasında yeterlilik.
  • Bazı hizmet sağlayıcılar kullandığımız durumlarda, kişisel veriler için Avrupa ile aynı düzeyde koruma sağlayan, Avrupa Komisyonu tarafından onaylanmış özel sözleşmeler kullanabiliriz. Daha fazla bilgi için, bkz. Avrupa Komisyonu: Kişisel verilerin üçüncü ülkelere aktarımı için örnek sözleşmeler.
  • ABD’de yerleşik sağlayıcılar kullandığımız durumlarda, Avrupa ve ABD arasında paylaşılan kişisel veriler için benzer seviyede koruma sağlamalarını gerektiren Gizlilik Kalkanına katılmış olmaları koşuluyla bu gibi sağlayıcılara veri aktarabiliriz. Daha fazla bilgi için, bkz. Avrupa Komisyonu: AB-ABD Gizlilik Zırhı.

Kişisel verilerinizin AEA dışına aktarımı sırasında kullandığımız özel yöntemler hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

  1. Veri güvenliği

Kişisel verilerinizin kaza sonucu kaybolması, kullanılması veya yetkisiz erişime, değiştirilmeye veya ifşa edilmeye tabi olmasını önlemek için uygun güvenlik önlemleri oluşturduk. Buna ek olarak, kişisel verilerinize iletişimi işleri nedeniyle bilmesi gereken çalışanlarla, acentelerle, yüklenicilerle ve diğer üçüncü taraflara sınırlandırıyoruz. Bu kişiler kişisel verilerinizi sadece talimatlarımız uyarınca işleyecekleri gibi, gizlilik yükümlülüğü altındadır.

Herhangi bir kuşkulu kişisel veri ihlali durumunda gerekeni yapacak yöntemler oluşturduğumuz gibi, yasal olarak yükümlü olmamız halinde sizi ve ilgili tüm düzenleyici kurumları veri ihlali konusunda bilgilendiririz.

  1. Verilerin muhafazası

Kişisel verilerimi ne süreyle muhafaza edersiniz?

Her türlü yasa, muhasebe ve raporlama gerekleri dahil, kişisel verilerinizi ancak toplama amaçlarımız için gerekli olduğu sürece muhafaza ederiz.

Kişisel verilerin muhafazasıyla ilgili uygun süreyi belirlemek için, kişisel verilerin miktarını, doğasını ve hassaslığını, kişisel verilerinizin yetkisiz kullanımı veya ifşası durumundaki potansiyel riski, kişisel verinizi işleme amaçlarımızı ve bu amaçlara başka yollarla ulaşıp ulaşamayacağımızı ve geçerli yasal gereklilikleri göz önüne alırız.

Kişisel verilerinizin farklı yönlerinin muhafaza süresiyle ilgili bilgiler bizimle iletişime geçerek talep edebileceğiniz muhafaza politikamızda mevcuttur.

Bazı durumlarda, verilerinizi silmemizi isteyebilirsiniz: daha fazla bilgi için aşağıdaki [Silme talebi] bölümüne göz atın.

Bazı durumlarda, araştırma veya istatistiksel amaçlarla kişisel verilerinizi (sizinle ilişkilendirilememeleri için) anonimleştirebilir ve bu bilgileri size herhangi bir ek bildirimde bulunmaksızın süresiz olarak kullanmaya devam edebiliriz.

  1. Yasal haklarınız

Belirli durumlarda, veri koruma yasaları kapsamında kişisel verilerinizle ilgili olarak şu haklara sahip olursunuz:

  • Kişisel verilerinize erişim talep etmek.
  • Kişisel verilerinizde düzeltme talep etmek.
  • Kişisel verilerinizin silinmesini talep etmek.
  • Kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etmek.
  • Kişisel verilerinizin işlenmesinin sınırlanmasını talep etmek.
  • Kişisel verilerinizin aktarılmasını talep etmek.
  • Onayı geri çekme hakkı.

Daha fazla bilgi için “YASAL HAKLARINIZ” Sözlüğüne göz atın, yukarıdaki herhangi bir hakkınızın uygulaması içinbizimle iletişime geçin.

Genelde herhangi bir ücret gerekmez

Kişisel verilerinize erişmek (veya herhangi bir başka hakkınızdan faydalanmak) için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Ancak talebinizin temelsiz, tekrarlı veya aşırı olması durumunda makul bir ücret talep edebiliriz. Alternatif olarak, bu durumlarda talebinizi yerine getirmeyi reddedebiliriz.

Sizden nelere ihtiyaç duyabiliriz

Sizden kimliğinizi ve kişisel verilerinize erişim (veya herhangi bir başka hakkınızdan faydalanma) hakkınızı doğrulamamıza yardımcı olacak belirli bilgiler isteyebiliriz. Bunun amacı, kişisel verilerinizin bu verilere erişim hakkı olmayan herhangi bir kişiye açıklanmamasını sağlamaktır. Ayrıca yanıtımızı hızlandırma talebinizle ilgili ek bilgi istemek için sizinle iletişime geçebiliriz.

Yanıt zaman sınırı

Tüm meşru talepleri bir ay içinde yanıtlamaya çalışırız. Talebinizin özellikle karmaşık olması ya da birden fazla talepte bulunmanız durumunda, bir aydan daha uzun bir süre gerekli olabilir. Bu durumda, sizi bilgilendirir ve gelişmeleri bildirmeye devam ederiz.

  1. Sözlük

MEŞRU DAYANAK

Meşru Çıkarlar, işimizi size en iyi hizmeti/ürünü ve en iyi ve en güvenli deneyimi sunmamıza imkan verecek şekilde yürütüp yönetmede şirketimizin çıkarlarını ifade eder. Kişisel verilerinizi meşru çıkarlarımız için işlemeden önce bunun siz ve haklarınız üzerindeki (olumlu ve olumsuz) muhtemel etkileri değerlendirir ve dengeleriz. Size gelecek etkinin çıkarlarımıza baskın geldiği durumlarda (onayınızı aldığımız ya da yasanın gerektirdiği ya da izin verdiği durumlar hariç) kişisel verilerinizi faaliyetlerimiz için kullanmayız. Belirli faaliyetler kapsamında meşru çıkarlarımızı sizde oluşacak muhtemel etki karşısında nasıl değerlendirdiğimiz konusunda daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.

Sözleşmenin Yerine Getirilmesi, tarafı olduğunuz bir sözleşmenin yerine getirilmesi ya da böyle bir sözleşme akdetmeden önce talebiniz uyarınca bazı adımlar atılması için gerektiğinde, verilerinizi işlemeyi ifade eder. Yasa veya düzenlemeden kaynaklanan bir yükümlülüğün yerine getirilmesi, tabi olduğumuz yasa veya düzenlemeden kaynaklanan yükümlülüğü yerine getirmek için gerektiğinde kişisel verilerinizi işlemeyi ifade eder.

ÜÇÜNCÜ TARAFLAR

Dahili Üçüncü Taraflar

Geo Gaming Grubu içinde [veri işleyici olarak iş yapan] bulunan ve Birleşik Krallık’ta yerleşik, BT ve sistem yönetimi hizmetleri sağlayan ve liderlik raporlaması görevini üstlenen diğer şirketler.

Harici Üçüncü Taraflar

  • BT ve sistem yönetimi hizmetleri sağlayan hizmet sağlayıcıları.
  • İşleme hizmeti sağlayıcı olarak görev yapan avukat, bankacı, denetçi ve sigortacı gibi danışmanlık, bankacılık, hukuk, sigortacılık ve muhasebecilik hizmetlerini sağlayan profesyonel danışmanlar.
  • Pazar araştırmacıları, dolandırıcılıkla mücadele kurumları, fiyat karşılaştırma siteleri vb.

YASAL HAKLARINIZ

Şu haklara sahipsiniz:

Kişisel verilerinize erişim isteme (yaygın olarak bilinen adıyla “veri konusu erişim isteği”). Bu hak size sizinle ilgili olarak muhafaza ettiğimiz kişisel verilerin bir kopyasını alma ve meşru olarak işleyip işlemediğimizi denetleme imkanı verir.

Muhafazamız altındaki kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme. Bu hak size sizinle ilgili olarak muhafaza ettiğimiz eksik ya da yanlış verileri düzeltme imkanı verir; ancak bize sağladığınız yeni verilerin doğruluğunu kontrol edip doğrulamamız gerekebilir.

Kişisel verilerin silinmesini talep etme. Bu hak size işlemeyi sürdürmek için bir neden olmadığı durumlarda kişisel verilerin silinmesini ya da kaldırılmasını talep etme imkanı verir. İşlemeye itiraz hakkınızı başarıyla kullandığınız (bkz. aşağıda), bilgilerinizi gayrı meşru yollarla işlediğimiz ya da yerel yasanın kişisel verilerinizi silmemizi gerektirdiği durumlarda kişisel verilerinizi silmemizi veya kaldırmamızı talep etme hakkına da sahipsiniz. Ancak gerektiğinde talebiniz sırasında size bildirilecek belirli yasal nedenlerle silme talebinizi her zaman yerine getiremeyebileceğimizi not etmenizi rica ederiz.

Meşru bir çıkara (ya da bir üçüncü tarafın meşru çıkarına) dayandığımız ve özel durumunuz nedeniyle verilerinizin işlenmesinin temel hak ve özgürlüklerinizi etkileyeceği kanısının işlemeye itiraz etmenizi gerektirdiği bir durumda kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz. Kişisel verilerinizi doğrudan pazarlama amaçlarıyla işlediğimiz durumda da itiraz hakkına sahipsiniz. Bazı durumlarda, bilgilerinizi işlemek için hak ve özgürlüklerinizin önüne geçen meşru nedenlerimiz olduğunu kanıtlayabiliriz.

Kişisel verilerinizin işlenmesinin sınırlanmasını talep etmek. Bu hak, aşağıdaki senaryolarda kişisel verilerinizin işlenmesini askıya almamızı talep etmenize imkan verir: (a) veri doğruluğunu belirlememizi istemeniz; (b) verileri kullanımımızın meşru olmaması, ancak bu verileri silmemizi talep etmemeniz; (c) artık ihtiyacımız olmamasına rağmen yasal yasal hak belirlemek, kullanmak ya da savunmak için verilerinizi muhafaza etmemize gerek duymanız; veya (d) veri kullanımımıza itiraz etmiş olmanıza rağmen, kullanmak için ağır basan meşru haklı sebeplerimizin olup olmadığını doğrulamamız gerekmesi.

Kişisel verilerinizin size veya bir üçüncü tarafa aktarılmasını talep etmek. Kişisel verilerinizi yapılandırılmış, yaygın kullanılır ve makinece okunabilir bir formatta size veya seçtiğiniz bir üçüncü tarafa sağlarız. Bu durumun sadece kullanmamızı başlangıçta onayladığınız otomatikleştirilmiş veya sizinle bir sözleşme akdetmek için kullandığımız bilgilere uygulandığını lütfen unutmayın.

Kişisel verilerinizi işlemek için onaya dayandığımız durumlarda onayı her an geri alma. Ancak bu hak, onayınızı geri almanızdan önceki herhangi bir işlemenin meşruluğunu etkilemez. Onayınızı geri almanız durumunda, size bazı ürünleri veya hizmetleri sağlamayabiliriz. Bu durumun söz konusu olup olmayacağını, onayınızı geri aldığınız sırada size bildireceğiz.

 

1.0.127